At-Home Microdermabrasion System: Hemmeligheden bag smuk hud

Du kan nu forynge din hud fra komfort i dit eget hjem. En at-home microdermabrasion kit kan give alle disse fordele.

Den grundlæggende hjem microdermabrasion kit leveres med en håndholdt tryllestav og en kompressor. Staven kan have et forbindelsespunkt, der giver dig mulighed for at forbinde slibespidsen med din klients hud, afhængigt af modellen. Værktøjet er lavet af en hærdet krystal (aluminiumdioxid er den mest almindelige), som er tungere end resten. Spidsen af staven er ofte fastgjort til huden for at fjerne de øverste lag. Dette system foretrækkes af mange forbrugere frem for farligere og dyrere kemiske peeling.

Følg ovenstående trin, men indarbejde dette system i dit hjem hudpleje rutine. Du vil se resultater i din hud hurtigere, end du troede.

Microdermabrasion kan bruges til at hjælpe med at fjerne lag af huden. Du kan vende tilbage til normale aktiviteter meget hurtigere, fordi det ikke er en tilbagetrækning procedure for at fjerne det øverste lag af huden. Du behøver ikke bekymre dig om, at noget går galt. Dette er den bedste dybe eksfoliering du kan gøre for din hud. Det giver fantastiske resultater hver gang.

Denne proces kan give dig smuk, ungdommelig udseende hud. Denne proces fjerner døde hudceller og stimulerer ny cellevækst. Dette hjælper med at reducere ardannelse og glatte hudens overflade. Dette er en fantastisk måde at mindske tegn på aldring.

Denne procedure er mest effektiv, hvis du har din professionelle ansigtsbehandling gjort hurtigere end et par dage. Dette er en engangsbehandling, som du vil elske, ikke en række traditionelle behandlinger. Det er nemt og omkostningseffektivt.

Eksfoliering er et populært valg for alle, uanset alder eller baggrund. Eksfoliering er en effektiv måde at opretholde en ungdommelig og glattere hud. Det kan være løsningen på din hud opholder sig sundt længere. Microdermabrasion kan være den bedste mulighed for at forbedre din huds udseende. Du bør konsultere din læge, før du beslutter, hvilken behandling der er den rigtige for dig.

Hver type procedure har sine fordele og ulemper. Selv om microdermabrasion kan være fantastisk til din hud er der også ulemper.

Hver behandling tager cirka 30 minutter og kan gentages 6-8 gange. Du kan forvente en blødgørende og udjævning effekt, samt en lysere af din hud. Microdermabrasion er ikke permanent. Denne procedure fjerner døde hudceller fra det ydre lag, mens det indre lag forbliver intakt. For at opretholde blød og glat hud kan proceduren gentages ca. hver sjette måned.

Mikrodermabrasionsproceduren anses for at være en kosmetisk procedure på moderat niveau. Det betyder, at resultaterne kun vil vare omkring seks måneder. Denne procedure anbefales ikke til personer med mere alvorlige hudlidelser.

Microdermabrasion kan ikke passe dig, hvis du har hud misfarvning eller fine linjer. Nogle mennesker med mørkere hudtoner kan se en vis forbedring, men det er ikke nok til at gøre en mærkbar forskel i de fleste tilfælde.

Microdermabrasion kan bruges som en hurtig løsning på de fleste hudproblemer. Nogle mennesker kan finde proceduren for hård for deres daglige hud. Microdermabrasion anbefales ikke til personer med dårlig cirkulation, eller som ikke kører bil.

Hvis klienten har haft en historie med forkølelsessår eller herpes, kan denne procedure forårsage hudreaktioner. Proceduren kan gøre et eksisterende ar værre. Det er muligt at få en infektion efter proceduren. Du bør også besøge din læge, hvis du bemærker nogen symptomer. Dette vil give dig mulighed for at stoppe eller bremse udviklingen af infektionen.

Microdermabrasion er ikke for alle. Du kan muligvis ikke se de bedste resultater, hvis du har en mørkere teint.

Udgivet
Kategoriseret som Guide

Skriv kommentar