Sådan beskytter du dig mod malware og andre onlinetrusler

Beskyttelse mod spyware

Spyware er en onlinebetegnelse for software, der indsamler oplysninger fra din computer uden dit samtykke. Formålet med de fleste spyware er at stjæle dine personlige oplysninger og eBay-konto info. Hvis du har en hjemmeside, dine potentielle købere ønsker at vide, om der er en pengene tilbage Garanti, så de kan foretage købet. Hvis du ikke tilbyder en pengene tilbage garanti, vil dine potentielle købere gå et andet sted.

De fleste spyware distributører var i stand til at snige sig rundt i nyheder love, der er indført ved den lovgivning, der vedtages ved at gøre deres spion-software vanskeligere at fjerne. Spyware bliver mere og mere en trussel mod dit privatliv end de stjålne personlige oplysninger. Med flere trusler mod dit privatliv kommer evnen til hurtigere at reagere på problemer og beskytte dine vigtige aktiver.

Din computer er en vigtig del af din virksomhed. Det er vigtigt at tage sig tid til at opstille forventninger og definere forholdet mellem de mennesker, der bruger din computer og resten af verden. Der er mange, der hellere vil bruge et par ekstra minutter på deres computer og derefter svare på e-mailen fra en potentiel køber end at tage sig tid til at kommunikere med køberen over telefonen eller personligt.

Afsløring af spionartikler

Antispywaresoftware er blevet en vigtig del af computerens sikkerhedssystem. Det giver dig mulighed for at registrere, fjerne og beskytte mod spyware, der er installeret på din computer uden din viden. Spyware distribueres fra mange forskellige steder. Nogle kan downloades fra usikre websteder, nogle fra vedhæftede filer i e-mails og fra hackerwebsteder.

Gratis spyware afsløring og fjernelse programmer er gode, men ofte ikke giver det samme niveau af beskyttelse som købte og betalte programmer. Mange spyware software sites gøre et punkt for at fortælle dig, at deres software er gratis, så du ikke kan få det fulde udbytte af et produkt, eller at softwaren er shareware og kan downloades gratis. (Dette er ikke til at sige, at et gratis program er noget mindre godt end en betalt for.) Det er absolut en god idé at forske i enhver spyware-software, før du henter den.

Trusler

En spyware værktøj menes at være i stand til at grave i din computer og udsætte dine personlige oplysninger såsom adgangskoder og kreditkortnumre. Identitetstyveri er aldrig noget, du skal stå over for. Ud over at udsætte disse oplysninger, spyware menes også at tornado en persons computer, som kan bremse computeren ned og i nogle tilfælde forårsage diske og spioner til at fløjte. Dette kan også få nogle computere til at gå ned, da de har en indbygget timer tomeasure hvor lang tid det tager at ødelægge din computer.

Din computer kan også blive angrebet af virus beregnet til at ødelægge dine filer og maskiner. Disse vira kan downloades fra internettet, via LAN eller endda via din e-mail. Du computer kan også blive forvandlet til en “zombie” computer, der sender oplysninger til “hjernen”, som menes at være en pc. Disse zombier computere, når aktiveret, kan nedbringe dele af et netværk og endda nedbringe et helt lands kritiske nationale infrastruktur.

Hvis din computer er blevet forvandlet til en zombie computer, bør du slippe af med det så hurtigt som muligt.

Hvordan forvandler jeg min computer til en zombiecomputer?

Det er faktisk ganske nemt, når du udvikler en zombie computer stamme, kan du sprede det til nul andre computere, og så begynder det at vandre rundt sende e-mails til alle i din adressebog. Det begynder at downloade antivirussoftware, og firewalls spores og ødelægges.

Når folk begynder at downloade zombie computer stammer, kan du se virkningen på din computer, da det begynder at køre langsommere, og frysning op til tider. Dette er det punkt, hvor du skal begynde at træffe foranstaltninger for at fjerne stammen fra din computer.

Du kan vælge at forsøge manuel fjernelse, hvor du bliver nødt til at køre nogle programmer for at løse din computer. Dette kan være meget risikabelt for filer og drev, og kan ofte gange fjerne de forkerte filer, hvilket gør din computer værre end det var til at begynde med.

Det sikrere alternativ er at bruge en virus fjernelse værktøj, som gør alle runder af din lille mysterium programmer, og finder alle de vira lurer inde i din computer. Når det har gjort det, vil det være i stand til at søge efter de inficerede filer og slette dem.

Du skal blot downloade nogle gode virus fjernelse software, afinstallere den gamle, der var årsag til alle de problemer, og opdatere den for at sikre, at det er på toppen af alle de nyeste trusler. Når det har gjort det, kan du køre softwaren for at fjerne problemerne og derefter slappe af ved at vide, at din computer fungerer godt igen.

Udgivet
Kategoriseret som Guide

Skriv kommentar