En CNA er en fantastisk måde at hjælpe dig

CNA vejledere: vær en effektiv CNA. CNA’s eller Certified Nursing Assistants gøre store penge. Deres arbejde er udfordrende og til tider farligt, men deres primære formål er at hjælpe patienter i deres helbredelse og støtte dem med eventuelle handicap eller sygdomme. De er i høj efterspørgsel, og deres timesatser afspejler dette. Det er indlysende, at et job, der betaler en så høj løn, skal gøre noget rigtigt.

CNAs bruger meget af deres tid i direkte kontakt og interaktion med patienter. Uanset om patienten ligger på intensivafdelingen eller i opvågningsstuen, overvåger han/hun dem alle.

CNA arbejde er ikke let, det er indlysende. CNAs skal dog være opmærksomme på den ahåndne opgave og være taknemmelige for muligheden for at yde den bedst mulige pleje.

Mange patienter kræver tålmodighed og opmærksomhed. Mange mennesker har brug for følelsesmæssig og fysisk støtte. CNAs kan ikke lade en patient, der kæmper for deres liv dø. CNAs er professionelle og medfølende mennesker.

CNAs ofte nødt til at beskæftige sig med patienter, der har hjerteanfald eller CPR. Tilsyn med patienter, der får brug for anæstesi eller andre procedurer, der kræver, at de skal være tilsluttet en maskine i lange perioder, kan være meget skræmmende. CNAs skal være alsidige.

Hvis CNA beslutter at fortsætte dette kursus, er det muligt at blive registreret sygeplejerske. Dette behøver ikke nødvendigvis at være sandt. Sygeplejersker ofte kun nødt til at beskæftige sig med det praktiske arbejde CNAs. CNAs kan vælge at forblive som LPN’er, indtil de er registrerede sygeplejersker.

En CNA kan synes at være i stand til at gøre alt arbejdet selv, men de har stadig brug for en LPN / RN, der kan overvåge deres arbejde og yde den nødvendige lægehjælp. Det er LPN’s ansvar at transportere patienten til hospitalet hurtigst.

LPN’er og RN’er har forskellige ansvarsområder, men de arbejder også tæt sammen med CNA’s. LPN’er vil hjælpe RN med alle opgaver, som de måtte udføre. LPN’er forventes ofte at arbejde med læger og skadestuelæger.

LPN er ofte den, der kommunikerer med ejeren eller lægen, når patienten skal tages. Fordi de skal sikre, at patientens tilstand bliver behandlet korrekt, og at diagnosen bliver stillet, LPN kan beskrives som sygeplejerskens “øjne, ører og stemme”.

LPN’s og RNs har også forskellige startløn. LPN’er starter normalt ved omkring $ 20,000 om året, mens RN’er begynder omkring $ 30,000. Som du kan se RNs tjene mere end LPN’er, men de er stadig mere værdifulde.

LPN’er og RN’er er tæt integreret i hospitalssystemer, men LPN’ers arbejde er vanskeligere end RN’er. De bruger også mere tid sammen med patienterne.

LPN’s er mest komfortable i hospitalsmiljøer. LPN’er er mest tilbøjelige til at vælge hospitalsmiljøet. Mange LPN’s vil blive registreret sygepleje sygeplejersker. Det er en bedre “fit”, og der er flere muligheder for at gå hurtigt frem.

Som du kan se, er det lidt forenklet at antage, at en LPN hjælper en læge i en medicinsk praksis. LPN’er kan hjælpe lægen, men de kan ikke erstatte dem.

LPN’er, i modsætning til RN-udøvere, er meget mere patientcentrerede. De hjælper og støtter læger med deres opgaver med at yde pleje og behandling. LPN’s behøver ikke at kræve perfektion fra patienter.

Udgivet
Kategoriseret som Viden

Skriv kommentar