Optag public domain bøger – en nem måde at hørbargøre dine yndlingsbøger

Vidste du, at du kan få gratis public domain lydbøger til rådighed for frivillige til at hjælpe mennesker i nød? Lydbøger er fremragende informationskilder for folk, der ikke har tid til at læse via lydbogreolen.dk. Hvis du er en engelsk major, vil du elske dem. Det gode ved disse optagelser er, at de er helt gratis.

Det er nemt at få gratis offentligt tilgængelige lydbøger ved at søge online. Der er snesevis af websteder dedikeret til at give væk af disse optagelser. Nogle af dem er gratis, og andre opkræver et mindre registreringsgebyr. Men de fleste af dem er faktisk gratis. Når du har fundet et websted med offentligt tilgængelige lydbøger til frivillige, skal du bare tilmelde dig på deres registreringsside.

Når du har registreret dig på webstedet, får du en liste over lydbogstitler at vælge imellem. Disse er typisk gratis at downloade, og du vil være i stand til at tilføje dine egne titler og beskrivelser til dem. Afhængigt af størrelsen på den liste, du har indsendt, kan frivillige lytte til lydbøgerne flere gange for at få yderligere undervisning.

Da mange af disse optagelser er tilgængelige i det “offentlige domæne”, er de endnu bedre end nogen offentlig ejendom bøger, du kan finde i en boghandel eller et bibliotek. For eksempel er mange kendte bøger offentliggjort i det offentlige rum, og selvom du måske ikke er enig i deres indhold, vil du vide, at de blev skrevet af en person, der vidste, hvad han gjorde. Det skyldes, at ordene blev brugt af deres udgivere, og det ville ikke have været kendt, hvis de ikke blev offentliggjort i det offentlige rum.

Lydbogsoptagelser i det offentlige rum spænder fra klassisk litteratur til musik og film. Dette er gode nyheder for dem, der elsker forskellige genrer, men ikke altid har tid til at sætte sig ned og lytte til dem. Lydbog optagelser kan findes på mange hjemmesider og endda i din e-mail-indbakke. Endnu bedre, de fleste lydbog websteder opkræve meget lidt for optagelsen. Forestil dig at være i stand til at lytte til dine yndlingsbøger, i løbet af din fritid, i timevis.

Det er så nemt at lære at optage offentligt tilgængelige lydbøger, at stort set alle kan gøre det. Selv hvis du er nybegynder, kan du hente det grundlæggende i løbet af få timer. Efterhånden som dine færdigheder øges, vil du være i stand til at tilpasse din lydbogsoptagelsesoplevelse, så den passer til din tidsplan, så du aldrig går glip af et opkald. Uanset om du vil fortælle historiske dokumentarfilm, fiktionsbøger eller endda lydhistorier, er lydbøger i det offentlige domæne en fantastisk måde at nyde at læse i dit eget hjem eller lytte til, når du pendler til og fra arbejde.