Boliglån

Løbet af et hjem ansvarlig lånekapital er normalt længere end et personligt lån. Hvis dit hjem betalinger er i orden, långiver kan refinansiere dit hjem og give dig en mulighed for et nyt lån med en lavere rente. Find ud af, om din långiver vil rulle over dit lån eller refinansiere det; de fleste banker vil gøre dette, hvis du spørger dem. Hvis du ønsker at betale din ansvarlig lånekapital hurtigere, kan långivere giver dig mulighed for at foretage rente-only betalinger.

Hvor kan man lede efter langfristede lån?

Hvis du har brug for at låne penge i mere end et år, et hjem ansvarlig lånekapital er bedst. Men hvis du kun behøver at låne et par ekstra dollars for en kort tid, et personligt lån er vejen at gå. Overvej et hjem ansvarlig lånekapital eller refinansiering som en vej at gå, når du ikke opfylder betingelserne for en langsigtet hjem ansvarlig lånekapital eller refinansiering, der kommer til at koste flere penge i det lange løb.

Home lånekapital bruges til forretningsrelaterede formål. Hvis pengene fra et hjem ansvarlig lånekapital eller kreditlinje vil blive brugt i virksomheden, så er det et hjem ansvarlig lånekapital. Et hjem ansvarlig lånekapital er også godt for at konsolidere gælden.

Beslutningen om, hvorvidt at gå til et hjem ansvarlig lånekapital eller et personligt lån ofte afhænger af situationer, såsom det beløb, der skal lånes, og formålet med at bruge pengene.

Fordele ved boliglån

Et hjem ansvarlig lånekapital har flere fordele, såsom lave renter og skattefradrag. Hvis du er heldig nok til at blive godkendt til denne type lån, så er der stor sandsynlighed for, at du vil modtage lånet.

Lave renter

Home egenkapital med renter, der er under “prime rate” på 5% er meget gavnligt for forbrugerne. Låntagere er nu i stand til at nyde lave renter uden gebyrer og lavere satser, der er forbundet med andre lån.

Andet realkreditlån

At have et andet lån, der er bundet til egenkapitalen i dit hjem kan være meget gavnligt for din økonomiske situation. For eksempel, hvis du har et hjem egenkapital kreditlinje og skylder en saldo på dit første realkreditlån, kan du bruge den anden til at betale det fuldt ud. Du kan også bruge kontanter i dette lån til at gøre hjem forbedringer, og du straks hæve dit hjem egenkapital.

Skattefradrag

Renter på hjem lånekapital er generelt fradragsberettigede, så længe du opfylder kravene i IRS. Det betyder betydelige besparelser i din skattebyrde.

Livstidslån

Hvis du stadig betaler dit realkreditlån, kan du bruge hjem ansvarlig lånekapital betalinger eller refinansiering af den resterende saldo til at finansiere dit realkreditlån. Det betyder, at dit realkreditlån vil blive betalt hurtigere, og du vil foretage månedlige hus betalinger uden at have dem kommer ud af din personlige check. Der er dog en øjeblikkelig investering, da du vil betale renter på et lån, der stadig er udestående.

Skriv kommentar